Mas Brullet, 290m 6b+ o V+/A1 (MD). Serrat del Moro

  • Via: Mas Brullet
  • Metres: 290 m
  • Dificultat: V+/A1 obligat
  • Zona: Serrat del Moro, Montserrat
  • Equipament: via semi-equipada amb espits, pitons i algun tac de fusta. Les reunions es troben equipades per rapelar excepcte la R4.
  • Material: 16 cintes exprés, semàfor d’aliens, friends fins el 3, tascons i estreps i alguna baga per llaçar sabines.
  • Orientació: est
  • Aproximació: deixarem el cotxe a Santa Cecilia. Des d’allà creuem la carretera i agafarem un camí que ens porta fins al GR que va cap al Monestir i va vorejant la paret. El seguim uns metres fins que trobem un trebcall a mà dreta que després de pujar per uns ressalts, anirem a petar a peu de via.
  • Descens: el descens un pel conyas. Hi ha l’opció de baixar per la mateixa via fent 5 ràpels o sinó per la canal de Sant Jeroni, fent 2 ràpels. Per baixar per Sant Jeroni, vam pujar (encordats) per la canal terrosa que queda davant nostre un cop som al cim. Llavors s’ha de trobar una fita penjada d’un arbre i buscar una instal·lació de ràpel que queda a la timba de la canal, ens va costar trobar-ho.

Ressenya treta del bloc Escalatroncs

Descripció de la via

Via molt maca que a diferencia de moltes altres de Montserrat, transcorrer per fisures, diedres i bavareses. La via es troba semi-equipada i es deixa equipar molt bé.

El primer llarg ja marca la tònica de la via i ens fa de filtre de les cordades que seguiran amunt, esta sobat però si puja bé. A destacar també el tercer llarg, amb un diedre fàcil però sense assegurances. També el setè llarg, una fissura que atacarem en bavaresa i després amb tècnica de diedre, molt molt guapo! per mi el llarg més “difícil”, pel fet de que és més atlètic que el primer de la via. I també destacar el vuitè llarg, una fissura que va de punta a punta del llarg, graduada a les ressenyes de 6b+ però que les males llengües li posen 6c, el llarg obscur de la via, entre aquelles dues grans parets… li dona un ambient especial…

Primer llarg de la via

Bavaresa del segon llarg

Setè llarg

El Roger davant del vuitè llarg

Anuncis

Etiquetes: , ,

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: