Mutant World, 110m V.Garraf

Per fi avui porto a ma germana a fer via llarga juntament amb el CrazyBanana, potser ha estat massa agosarat tenint en compte que ella només ha escalat tres dies esportiva (a Montserrrat els tres) i mai havia fet via llarga, però al final se’n ha sortit prou bé.

Decidim fer la Mutant World al Pic del Martell, és una via de grau màxim V i amb reunions molt còmodes i bon calcari, potser una mica sobat al primer llarg però poca cosa.

De camí amb el cotxe amb el CrazyBanana ens repartim els llargs, i com no ell vol el segon, el millor, així que com que jo escalo més que ell perquè tinc més temps lliure li cedeixo amb cara de pena, i al final també li acabo cedint el tercer llarg! Sóc una figa flor! Quin poder de convicció, ja hem quedat que la pròxima vegada em toca a mi el millor llarg :P

L1, 40m V

Aquest llarg el faig jo, fa molt que no escalava en calcari i això es nota, tot i que el llarg esta equipat, les assegurances no estan a tocar i em costa confiar una mica en la roca, hi han alguna cantos una mica sobats, però hi ha molta i bona presa. En aquest llarg no cal col·locar res, hi han 8 pàrabolts, tot i així col·loco un fisurer per practicar. La reunió és comodíssima, equipada amb dos pàrabolts i quatre anelles.

Garraf_006
Jo muntant el primer llarg.
Autor: CrazyBanana


La pobra Marta ha notat bé on éren els passos de V, sembla que encara li falta guanyar bastanta força als braços, li feia cosa penjar-se de l’arnes/corda, en part és normal, fins que no agafes confiança amb el material… i també he hagut de sentir alguna paraulota de la seva boca cap a mi però esta més que perdonada.

Garraf_014
La Marta pujant el primer llarg.
Autor: CrazyBanana


L2, 40m V

Aquest llarg per el CrazyBanana, el millor llarg. L’inici és fàcil i esta desequipat, però la roca es deixa equipar molt bé. En aquest llarg només hem trobat un pitó abans de la placa de V i un pàrabolt al mig de la placa. El CrazyBanana ha utilitzat majoritariament fisurers petits/mitjans, un friend del 0,3 i ha fet dos ponts de roca diria. La placa es pot fer bé i te bones preses tant per peus com per mans. La R2 segueix la línia, es molt còmoda i esta ben equipada.

Mutant_World_16
El CrazyBanana muntant el segon llarg


En aquest llarg també em tingut una mica de guassa amb la Marta, tot i que ja se la notava més solta pujant els IV’s en el V ha tingut més problemes, hem hagut de treure els estreps (menys mals que els portava) i em fet alguns apanyos inclosos A0, però al final ha aconseguit pujar :)

Garraf_022a
Foto de família a la R2

Autor: CrazyBanana

L3, 30m IV+

I aquest llarg també per el company, quina sort te avui, esta triomfant però això haurà d’acabar que jo també vull escalar. Aquest llarg és fàcil, el pas més difícil del llarg esta protegit amb un pàrabolt. Aquest pas també se li ha resistit a la Marta, la corda pujava recta quan la via havia d’anar cap a la dreta, he hagut de pujar jo primer, a ella l’hem penjat amb una cinta del pàrabolt, el CrazyBanana m’ha donat corda i l’hem desviat cap a la dreta, després d’aquest apanyo ja ha pogut pujar molt bé, fent invertits i tot!!! La R3 el CrazyBanana l’ha muntat amb un pàrabolts i un friend del 0,75.

Mutant_World_20

El CrazyBanana muntant el tercer llarg

Mutant World
Ressenya Mutant World, és la via núm. 1

Anuncis

Etiquetes: , ,

3 responses to “Mutant World, 110m V.Garraf”

 1. Pere says :

  Al final va anar bé veig ;)

 2. Buscador d'Indrets says :

  ey!!! felicitats a la teva germana!!! pobre, espero que torni….

 3. Marta says :

  Si, en definitiva, una gran experiència!
  I amb uns professors com aquests està clar que hi tonarem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: